Nyílt munkafelvételi
2015-11-06
Most próbáljátok ki egyedülálló páros akciónkat!
2015-11-06

Story

2014-ben megalakult a JF Club, Magyarország első független fodrász szakmai klubja, ahol nem a termékek vagy az üzlet külsőségei az elsődleges szempontok, hanem a szalonokban dolgozó szakemberek szakma iránti szenvedélye, a szolgáltatás minősége és a vendéggel való bánásmód.
Egy egészen új megközelítése a fodrász szakmának, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Elsődleges a vendég kényelme és komfortérzete.

 


Perényi szalon
Perényi Ádám: Ezüst koszorús Mesterfodrász

pa2Remélem, hogy Önök, Ti pont olyan jó hangulatban és elégedetten távoztok a kollégáim kezei alól, mint amennyire a mi kis csapatunk készül nap, mint nap arra, hogy a legjobb tudásunk szerint kiszolgáljunk benneteket.
Szeretném megköszönni visszajelzéseiteket, melyek biztosítanak minket arról, hogy sikerült barátságos, kedves és közvetlen légkört teremteni szalonunkban, vagyis, hogy jó úton haladunk!

Ezúton szeretnélek benneteket arra kérni, hogy, mennyiben elégedtek vagytok kollégáim munkájával, kérlek írjátok meg nekünk a szalon@perenyiszalon.hu címre a visszajelzéseket, mert ezek azok a sorok, pillanatok, amiért dolgozunk. A vendégeink, vagyis a Ti elégedett visszajelzéseitekért. Remélem kedves olvasó mielőbb készíthetünk neked is valami hozzád illő frizurát, amiben kiteljesedsz és magabiztosabban hódíthatod meg a világot, vagyis vendégül láthatunk a szalonunkban. A fodrászat mellett várunk kozmetikánkban, ahol a legújabb lézeres  feszesítő – fiatalító és testkezelő gépek és lézeres szőrtelenítő gép
mellett megtalálhatóak a legmodernebb natúr hatóanyagos kezelések is.

Köszönettel, Perényi Ádám


Kada Hajszalon
Kada Szabó Éva: Mester fodrász
ke1986- ban a Dalos Ida Fodrászképző iskolát kezdtem el, hogy kitanuljam ezt a gyönyörű és kihívásokkal teli divatszakmát, ami egy életre megpecsételte szeretetemet a fodrászat iránt. Szerencsésnek érzem magam, mert olyan mesterektől tanulhattam, mint Szombati Feri bácsi, Heller Mihály és Búzási István. Utóbbi oktatóim indítottak el azon az úton, ahol most is járok. Ebben a nem egyszerű divatszakmában sok kiváló fodrászmester dolgozik, mindig van mit és kitől tanulni. A legnagyobb példaképem Szabados Irén. Ő számomra a szakma nagykövetét jelenti, akitől olyan dolgokat tanulhattam, leshettem el, mint soha senki mástól. Fantasztikus egyéniségnek és kiváló szakembernek tartom, aki bevezetett a divatbemutatók és a fotózások megunhatatlan kavalkádjába. 1992-ben Görögországban, Krétán dolgoztam. Szerettem volna próbára tenni magam másik kultúrában, másik légkörben. Az ott szerzett tapasztalatot hasznosnak tartom, és bízom benne, hogy legalább annyi sikerrel működő dolgot hagytam magam mögött, mint amennyit elhoztam. 1994-ben L’oréal márka nagykövete voltam.


Hairmate szalon

Balogh Máté: Mester fodrász

bmKépzeld el, hogy fontos esemény előtt állsz például randira mész, vagy állás interjúra, vagy esküvőre. Mi jut eszedbe, ha már megvan a ruhád? Ha az, hogy „milyen legyen a hajad”, akkor Te is azok közé tartozol, akik tudják: a frizura kifejezi az egyéniséget, felszínre hozza a szépséget. Ezt mindig is tudtam, és a szakmai lelkesedésen túl azt is megtanultam, hogy ez bizony felelősséggel jár, hiszen emberek bízzák rám magukat, a szépségüket. Úgy gondolom, ehhez mért alázattal, hogy a jó fodrász kicsit pszichológus, kicsit művész, kicsit bűvész. 1997 óta dolgozom a szakmában. Bemutató- és vezető fodrászként képviseltem nemzetközi márkákat, saját budai üzletem mellett számos bemutatón, fashion show-n, divatfotózáson dolgozom, ahol alapvető követelmény a tiszta, precíz munka. Ez a szakmai elvárás magammal szemben a mindennapjaim részévé vált, vendégeim legnagyobb örömére. Két évet dolgoztam külföldön, mely során több trend irányzatot is elsajátítottam. Hiszek abban, hogy a szakma szeretete, tisztelete értéket ad mindenkinek, aki komolyan veszi munkáját.