CBC Creativ verseny – Erdeményhirdetés
2015-11-05
Nyílt munkafelvételi
2015-11-06

Ismét jótékonysági hajvágás – 2015.11.07-08.

Ismét jótékonysági hajvágás – 2015.11.07-08.

Beauty Forum Szakkiállítás és Vásár – Millenáris

Kreativitás és Jótékonyság:
Gyere el Te is és vágass egy jó frizurát velünk!
A hosszú hajadnak sokan nagyon örülnének és hidd el, hogy nekik nagyobb szükségük van a hosszú haj által nyújtott lelki békére mint neked

Mi fog történni?

A gyermekek nagyon boldogok lesznek az „új hajukkal” és emellett Te jársz a legjobban, mert nem csak segítettél gyermekek arcára magabiztos mosolyt varázsolni hanem még jó frizurát is kaptál :

Mi meg a jó fodrászok csapatával és az alapítvánnyal lelkesen ügyködünk tovább!

A jófodrászok.hu csapata ismét összefogott a daganatos gyermekekért

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány Kurátora: Dr.Bakó Katalin 06 30/ 606-1203
Szakmai Perényi Ádám a JFCLUB Vezetője +36 30 729 43 59
A jótékonysági hajvágással kapcsolatos általános információk: 0630/3312871
beautyprelozetes

A rendezvénnyel kapcsolatos általános információ:
www.beauty-forum.hu
www.facebook.com/beautyforum.magyarorszag

jotekonysag1 jotekonysag2 jotekonysag3

 

 

 

 

 

Nincs annál megrázóbb, mint amikor egy gyermek megbetegszik, és az életéért küzd. A gyógyulásban óriási szerepe van a lelki háttérnek. Amikor a kezelések során egy kislány elveszti a haját, szinte az utolsó csepp a pohárban. A fodrászok most összefogtak, hogy a szakma legnagyobb eseményén minél több hajat gyűjtsenek össze, amiből az onkológiai betegséggel kezelt kislányok részére parókákat készíthetnek.

Magyarországon kb. 300 új daganatos betegséget diagnosztizálnak gyerekeknél, és mivel a betegség kezelése gyakran több évig is eltart, így átlagosan 500-550 gyereket kezelnek folyamatosan. A betegség nemcsak testi, de lelki erőpróba is, hiszen ezek a gyerekek kiszakadnak az otthonukból, az iskolából, a sportból, és gyakran a baráti programokon sem tudnak részt venni. Mégis az egyik legnagyobb trauma a kezelések során, főleg a kislányoknál, amikor elveszítik a hajukat. Ez az élmény teljes lelki törést okoz nekik, ami a gyógyulást is megnehezíti.

A fodrászok most ismét összefogtak, hogy ezeken a beteg gyerekeken segítsenek, és minél több hajat gyűjtsenek össze, hogy parókákat készíthessenek nekik.

A most hétvégén megrendezésre kerülő Beauty Trend Show-n, mely a szépségipar legnagyobb rendezvénye, várják azokat a nagylelkű, és hosszú hajjal rendelkező embereket, akik felajánlják a hajukat a beteg gyerekeknek.
Kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akik legalább 25-30cm hosszúságú tincset szeretnének levágatni a hajukból, mert ennél rövidebb hajat az elmúl év sikeres akciójából következően már nagyon sokat összegyűjtöttünk, de a kislányok mindannyian hosszú hajat szeretnének, mert többnyire a betegség előtt is ilyet viseltek.

„Reméljük, hogy minél többen ajánlják fel hosszú hajukat, cserébe mesterfodrászaink olyan frizurát készítenek nekik, amilyet csak szeretnének!” mondja Perényi Ádám, aki a JFCLUB ( jófodrászok.hu ) csapatával vállalta immár harmadik alkalommal, hogy az adományozó számára a rendezvény alatt bármilyen frizurát ingyen elkészít. A levágott hajból Varga Jánosné, és a Kyroline parókakészítői – aki már az előző évben is sok parókát készítettek a daganatos betegséggel küzdő gyerekeknek – készítik majd el ismét a kívánt parókát. A parókákat az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványon keresztül juttatják el a kis betegeknek.

„Kiemelkedő feladatunknak tekintjük a gyermekek gyógyulási esélyei érdekében az életminőségük javítását a hosszú és sokszor fájdalmas kórházi kezelések idején.” mondta Dr. Bakó Katalin, az alapítvány kuratóriumi tagja. „Reméljük, hogy a Beauty-n az előző évhez hasonlóan ismét sokan vállalják, hogy segítenek a beteg gyerekeknek, és csatlakozva önkénteseink igen jelentős táborához, a későbbiek során is mellettünk maradnak, és velünk együtt segítenek ezeknek a gyermekeknek!”

www.beautyforumblog.hu
Dr.Bakó Katalin 30/ 606-1203

2014 – 2015 Előzmények:

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY és a JÓFODRÁSZOK.HU fodrászainak közös hajadományozási akciója!

Az elmúlt rendezvényeken közel 100 felajánlás érkezett az adományozóktól, ami rendkívüli szám az elmúlt évek hajfelajánlásaihoz képest.

Az adományokból több paróka el is készült és átadásra is került a gyermekeknek. A felajánlások célba juttatásáról az Alapítvány gondoskodik a jófodrászok.hu csapata pedig az adományozók frizurájának elkészítéséről.A kiállítás területén mind a két napon várják a jófodrászok.hu nszakemberei azokat a kedves hölgyeket és urakat, akik egy ilyen nemes ügy érdekében megválnak hajkoronájuktól.

Hajadományozás – Beauty Trend szakkiállítás 2014.11.08.-09.

2014. november 8-9-én a Beauty Trend Show-n a JF Club csapata és több más fodrász csatlakozásával jótékonysági hajvágást rendeztünk Az Együtt a Daganatos Gyermekekért alapítvány javára Dr. Bakó Katalin az alapítvány kurátorának segítségével.
A JFCLUB Szalonjaiban az elkövetkezendő hetekben is folytatódott a kezdeményezés. A levágott hajakkal az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt támogatták, hogy a beteg gyermekeknek parókát készíthessenek. Az akció sikeresnek bizonyult, nagyon sok haj gyűlt össze, a parókakészítő felajánlása viszont egy-két parókára szólt, de sajnos sokkal többre van szüksége a gyerekeknek. Szeretnénk az elkészítések költségét átvállalni, így a verseny nevezési díjaiból szeretnénk a parókák elkészítésére felajánlani.

Az Őszi jótékonysági hajvágásban résztvevő fodrászok:
Kada Szabó Éva, Balogh Máté, Joó Éva, Várady Szabolcs , Nédó Alexandra, Strobl Brigitta
Gödöny István Varga Zoltán, Császár Cecília, Sárközi Renáta, Szentmártoni Evelin, Szabados Szandra, Kovács Krisztián, Krizsán Győző, Perényi Ádám

Köszönőlevél:

Tisztelt Perényi Ádám Úr és Jófodrászok csapata!

Ismételten szeretnék köszönetet mondani Önnek és munkatársainak azért az önzetlen segítségért, amelyet a daganatos gyermekek részére paróka készítéséhez levágott hajakkal nyújtottak alapítványunk részére.
A 2014. őszén megrendezett Beauty Trend Show alkalmával, és annak eredményeként, azt követően több mint 50 haj jutott el alapítványunkhoz. Parókakészítőink azóta, – térítés nélkül- négy kislány részére készítettek ezekből parókát, melyekkel közös erővel, kimondhatatlan örömet szereztünk nekik. Köszönjük, hogy a 2015. április 11-i Beauty Day nevet viselő fantasztikus rendezvényük során ismét a daganatos gyermekek támogatását tartották a legfontosabb karitatív célnak, ezt tűzték ki zászlajukra.

Reméljük, hogy a rendelkezésünkre álló hajakból ismét sikerül majd néhány kislány részére a hőn áhított parókát elkészíttetnünk.

Kérem tolmácsolja köszönetünket mind a rendezvény szervezésében, mind megvalósításában részt vevő munkatársainak, barátainak.

Önön keresztül kérem a daganatos gyermekekért ilyen példátlan erővel összefogott szépség-szakma jeles képviselőit, hogy alapítványunk honlapján ( www.dgy.hu) és facebook oldalain kísérjék figyelemmel hétköznapi tevékenységünket és küzdelmeinket is, és az ott látottakat osszák meg barátaikkal üzletfeleikkel, és vendégeikkel is, hogy a továbbiakban is minél nagyobb erővel, együtt tudjunk segíteni.

Jelszavunk 15 éve: „Ha együtt segítünk, minden sikerül!”

KÖSZÖNJÜK!

Budapest, 2015. április 15-én

Dr. Bakó Katalin
kurátor
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány